MARDİN / KIZILTEPE - 100. Yıl İlkokulu

YAŞASIN 23 NİSAN

Millî hakimiyetin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yılında gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbâlimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet ilan edildikten sonra çocuklarımıza ve gençlerimize "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek sizlersiniz." dediği tarihi mesajıyla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisininin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olarak hediye etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza imkanlar oluşturmak, onları vizyon sahibi bireyler olarak yetiştirip milli manevi değerlerle donatmak zorundayız. Bu çalışmalar onlar için bir lütuf değil aksine bizler için üst düzey bir sorumluluktur. Hedefimiz; çocuklarımızı özgürce düşünen, sorgulayan, maddi ve manevi değerlerimizi benimsemiş, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek, merhametli ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir.

25-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 11:58 - Görüntülenme: 15